Υλικά
• 2 φιλέτα  στήθος ή μπούτι κοτόπουλου ίσα σε πάχος μεταξύ τους
• 1 πιπεριά
• 6-7 μεγάλα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
• 2 κ. σ. μουστάρδα
• Χυμός από 2 λεμόνια
• ½ φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
• Αλάτι, πιπέρι
• Θυμάρι
• Λίγο ψιλοκομμένο άνηθο για ντεκόρ

Εκτέλεση
1. Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλο στη μέση ώστε να έχουν το ίδιο πάχος κατά μήκος για να ψηθούν ομοιόμορφα
2. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα
3. Κόβουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες
4. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και περιμένουμε να «πιάσει» θερμοκρασία
5. Όταν είναι έτοιμο το τηγάνι μας βάζουμε τα φιλέτα στο τηγάνι καθώς και όσα κομμάτια πιπεριάς/μανιταριών χωράνε
6. Αφήνουμε για 3 λεπτά να κάνουν μια κρούστα απέξω τα φιλέτα και έπειτα τα γυρνάμε από την άλλη πλευρά
7. Χτυπάμε σε ένα μπολ με σύρμα το λάδι, το χυμό λεμονιού και τη μουστάρδα.
8. Μετά από 2 λεπτά που έχουν θωρακιστεί τα φιλέτα και από τη 2η πλευρά, ρίχνουμε το μίγμα που φτιάξαμε στο μπολ
9. Τα αφήνουμε μέχρι να «δέσει» η σάλτσα για 4-5’.
10. Στο τέλος αν θέλουμε προσθέτουμε μυρωδικά όπως το θυμάρι.
11. Απολαμβάνουμε την κάθε μπουκιά μασώντας αργά και συνειδητά!! <3